Bajgorić: Svi vjerujemo u još jednu pobjedu

Mostarci žele pobjedu

Bajgorić: Svi vjerujemo u još jednu pobjedu

S. Mlaćo

Mostar SG Staklorad proljetni dio sezone otvorit će utakmicom protiv Tanga u Vojkovićima. Nakon jeseni u kojoj su ostvarili sve pobjede u prvenstvu i Kupu BiH, Mostarci žele u istom ritmu nastaviti i u novoj godini.

Sutra će nastupiti kompletni, što je dodatni razlog za optimizam.

"Cijenimo tim Tanga koji spade u red kvalitetnijih u prvenstvu, ali svakako da je cilj pobijediti i uspješno zakoračiti u proljetni dio u kojem su ambicije visoke. Igrači su dobro radili tokom zimske pauze, odigrali su nekoliko odličnih prijateljskih susreta i na pravi način najavili sutrašnju utakmicu. Svi vjerujemo u još jednu pobjedu", kazao je Amel Bajgorić predsjednik Mostar SG Staklorada.

Stručni štab Mostaraca će za sutrašnju utakmicu računati na sve igrače uključujući i zimsko pojačanje Srđana Ivankovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi