Pobjeda domaćih i mnogo bure pred sami kraj meča, slike koje nažalost i nisu nepoznanica u bh. sportu.

Pobjeda domaćih u zanimljivom meču

Bh. zbilja: Neredi na futsal meču, nestanak struje i policija na terenu

S. Mlaćo, foto: E. Dindić

U okviru Premijer futsal lige Banovići su savladali KMF Leotar rezultatom 4:3.

Publika je mogla vidjeti veoma zanimljiv i neizvjestan meč, a pred sami kraj, tačnije minutu prije kraja meča gosti su protestovali nakon pogotka domaćeg tima i tada je nastao pravi haos.

Morala je reagovati i policija koja je zaštitila sudije, a u dvorani je nakratko nestalo i struje, pa su sudije odlučile da se igrači povuku u svlačionicu, što i jeste bio pravi potez.

Nakon što je struja došla u dvoranu meč je i nastavljen, te je zvanično završen pobjedom domaćih 4:3. Dešavanja u posljednjim minutama meča može vidjeti u video prilogu. Pravdu na ovom meču su dijelili Adis Duraković iz Bugojna te Almedin Berilo iz Sarajeva i Mirza Zubić iz Visokog koji su veoma kvalitetno odradili zadatak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti