BiH savladala Kazahstan
FOTO: NFSBiH

Kvalifikacije za EURO

BiH savladala Kazahstan

H. Zilić

Juniorska futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine (U19) pobijedila je danas u finskoj Janakkali odgovarajuću selekciju Kazahstana sa 5:4 u susretu 3. kola grupe 4 kvalifikacija za EURO 2022.

Dva gola za bh. tim je postigao Slavko Kasalo u 11. i 18. minuti, a u strijelce su se upisali Harun Čovrk u trećoj , Miloš Todorić u 33. minuti i Matej Krezo deset sekundi prije kraja utakmice.

Za Kazahstan su pogađali Aktilek Bauyrzhanuly u drugoj, Yerzhan Karmenov u desetoj, Lev Kim u 22. minuti, dok je Čovrk u 27. minuti postigao auto-gol.

Za Bosnu i Hercegovinu su nastupili: Vedad Jašarević, Miloš Radujković, Harun Čovrk, Miloš Todorić, Ermin Strašević, Kerim Smječanin, Edvin Bosnić, Tomislav Vučić, Matej Krezo, Mateo Poljarić i Slavko Kasalo, navodi se na zvaničnom sajtu NFSBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi