Trener KMF Tango

Čampara: Moja ekipa je mlada, Centar je zasluženo slavio

S. Mlaćo

Iako su u dva navrata vodili, futsaleri Tanga poraženi su večeras na Mojmilu od MNK Centar 4:3 u okviru Kupa BiH u futsalu.

Gosti su pokazali svoje kvalitete, te zaradili aplauze publike na Mojmilu, a svoje viđenje susreta za SportSport.ba dao je i Mirko Čampara, trener KMF Tango Istočno Sarajevo.

"Prije svega želim da se zahvalim vašem portalu što pratite futsal i drago mi je što radite na popularizaciji ovog sporta. Moja ekipa je mlada, sada je u nekom razvitku. Centar je slavio zasluženo jer ima par iskusnih pojedinaca, a ti pojedinci su bili članovi KMF Tango. Čestitam Centru i želim da bude što više ovakvih utakmica, a navijače pozivam da dođu u Vojkoviće na našu utakmicu protiv MNK Željezničar", kazao je Čampara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti