Centar u Skenderiji savladao Tango
Kvalitetan meč mogla je vidjeti publika u Skenderiji

Veoma efikasan meč

Centar u Skenderiji savladao Tango

S. Mlaćo, foto: S. Bošković

Futsaleri Centra sinoć su u Skenderiji ugostili KMF Tango te slavili pobjedu 7:5. Gosti su prvi poveli pogotkom Srđana Miloševića već u drugoj minuti, ali onda sjajna serija domaćih od 5:0.

Pogađali su mrežu golmana Curovića dva puta Amel Handžić te po jednom Branislav Arsenijević, Anel Radmilović i Davor Marković. Tango se budi te do 28.minute dolazi do rezultata 5.4 i unosi neizvjesnost u ovaj meč.

Za goste je naprije pogodio Srđan Milošević, a zatim i Dejan Debelnogić i Đorđe Ćeha. Ipak, domaći se nisu dali iznenaditi te pogocima Amela Handžića i Vedada Salčina dolaze do pobjede. Konačan rezultat je postavio Marko Koprivica u 39. minuti.

Premijer futsal liga BiH, 6. kolo:

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

MNK Centar - KMF Tango 7:5 (4:1)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi