De Souza: Želimo duplu krunu

Mostar SG u finalu protiv Centra

De Souza: Želimo duplu krunu

E. Čaušević

Futsaleri Mostar SG Staklorada sutra igraju na domaćem terenu protiv Centra prvu utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine.

Mostar SG je osigurao naslov prvaka Bosne i Hercegovine i sigurno je da će sada ovaj tim željeti duplu krunu. Iz mostarskog kluba su poručili da sutra priželjkuju pobjedu i dobar rezultat kako bi nešto mirniji otišli na revanš u Sarajevo.

"Derbiji sa Centrom uvijek su teški. Ovog puta će biti još teže jer je riječ o utakmici koja ima veliku važnost jer se igra za trofej. Dobro smo se pripremili, a naša forma je sjajna, tako da se nadamo pobjedi", rekao je igrač mostarskog tima Daniel Marinho De Souza, te dodao:

"Veoma važno je da u prvoj utakmici koja se igra u našoj dvorani ostvarimo dobar rezultat. Ipak, konačna potvrda o pobjedniku Kupa će pasti u Sarajevu. Cilj je dupla kruna, jedan od dva cilja je već ostvaren, a po drugi idemo".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi