Derbi se igra u subotu: Futsaleri Iskre na krilima navijača žele trasirati put ka Premijer ligi

Bugojanci će imati veliku podršku

Derbi se igra u subotu: Futsaleri Iskre na krilima navijača žele trasirati put ka Premijer ligi

S. Mlaćo

Prava drama u borbi za prvaka nastala je u Prvoj futsal ligi BiH grupa 1 pobjedom MNK Iskra Vrbas nad MNK Željezničar (5:4) proteklog vikenda.

Bugojanci sada imaju sve u svojim rukama i sa tri pobjede do kraja završili bi na prvom mjestu te igrali baraž za Premijer ligu.

Iskra u subotu pred svojim navijačima u Bugojnu dočekuju još jednog rivala u borbi za prvaka, MNK Neimari Zenica i očekuje se sjajan futsal.

U Bugojnu vjeruju da mogu ostvariti pobjedu koja bi im trasirala put ka ostvarenju cilja.

"Derbi meč Prve lige FBiH u futsalu MNK Iskra Vrbas - MNK Neimari Zenica. Podržimo naše momke u subotu od 14 sati u susretu sezone i napravimo korak bliže Premijer ligi. Neka ovo bude sportski spektakl u kojem ćemo na kraju svi skupa slaviti i našem Bugojnu izroditi još jednog premijerligaša. Vaša podrška će biti vjetar u leđa i nagrada momcima za sjajne partije ove sezone. Vidimo se u KSC-u", istakli su iz MNK Iskra Vrbas.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Bugojno trenutno ima tri premijerligaša. Radi se o MRK Iskra, ŽNK Iskra i Klubu sjedeće odbojke Iskra, a svi se nadaju i četvrtom.

Zbog toga je i veliki broj građana Bugojna ali i okolnih gradova, te navijača Iskre najavio dolazak na meč i veliku podršku Smajiću, Fuki, Karašinu, Došliću, Bećiroviću, Hujduru, Tutkuru, Nevistiću..

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi