Dino Dizdarević potpisao, klub sa njim želi u Premijer ligu BiH

Zvanično predstavljen

Dino Dizdarević potpisao, klub sa njim želi u Premijer ligu BiH

S. Mlaćo
Nakon što je izašao iz Zadruge i vratio se ponovo nogometu, napadač Dino Dizdarević sada ima novi klub u našoj zemlji.

Dizdarević je prvo potpisao za Natron iz Maglaja, člana Druge lige Centar, a nedavno je dobio četiri utakmice kazne zbog direktnog crvena kartona.

Sada je dogovorio novi angažman i to u bh. futusalu. Potpisao je ugovor sa MNK Žepče te je i zvanično predstavljen.

“Sa ponosom i velikim zadovoljstvom objavljujemo da je postignut dogovor sa Dinom koji će od ove sezone nositi i braniti boje našega kluba.

Da uprava kluba radi veoma ozbiljno, te da su nam namjere osvajanje naše skupine i ulazak u Premijer futsal ligu BiH dokazuje i ovo pojačanje.

[POJAČANJE] Dino Dizdarević je novi igrač MNK Žepča. Sa ponosom i velikim zadovoljstvom objavljujemo da je postignut...

Posted by MNK Žepče on Wednesday, November 2, 2022
Oglasi

Dino je svima veoma poznato nogometno ime, a ovo mu je prvi futsal angažman i nadamo se da će opravdati naša očekivanja. Dino, dobrodošao!“, stoji u objavi MNK Žepče koji će nastupati u Prvoj ligi Federacije u futsalu.

U dosadašnjoj karijeri Dizdarević je nastupao za BFK Simm Bau, NK TOŠK, NK Pajde iz Švicarske, NK Bosna Visoko, NK Žepče...

Našao se u centru pažnje nakon jednog haosa u Zadruzi. Jedan od učesnika vrijeđao je Dizdarevića i poručio mu je: "Tako kako se ti ponašaš možeš da se ponašao tamo odakle si došao, a ne u Beogradu".

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

To je itekako izbacilo iz takta bh. igrača koji je odgovorio da je ponosan što dolazi iz Bosne i Hercegovine, a onda je nastao pravi haos između njih dvojice, te ih je osiguranje moralo razdvojiti.

Dizdarević je poručio da mu nije jasno zašto ga toliko vrijeđaju samo što dolazi iz BiH. Na kraju je čak i zaplakao pred kamerama, te osvojio brojne simpatije gledalaca kraj malih ekrana.

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Boli Dinu briga..ima 4 STOJE U NATRONU, evo sada jos 2 GLAVE u ZEPCU..nesto dobije i na kladari...mjescno izace na SKORO MILJU..svaka cast DINO, nisi dzaba STUDIRAO...
4 0
nakopitam
Trebali su i lepog miću dovesti
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi