Dizdarević nakon senzacije protiv Mostara: Nećemo se predati, nadam se da ćemo osvojiti Kup BiH
Kaskada je napravila senzaciju jer su u polufinalu Kupa BiH pobijedili ekipu F.C. Mostar SG.

Nije krio zadovoljstvo

Dizdarević nakon senzacije protiv Mostara: Nećemo se predati, nadam se da ćemo osvojiti Kup BiH

E. Oštraković

Malonogometaši Kaskade priredili su senzaciju večeras pobjedom na svom terenu protiv F.C. Mostar SG, rezultatom 4:3.

Pobjeda protiv favorizovanih gostiju značila je plasman u finale Kupa BiH gdje će se za titulu boriti protiv ekipe Zrinjskog.

Sreću nakon odigrane utakmice i velike pobjede nije krio ni trener Kaskade, Ferik Dizdarević.

"Prije svega hvala igračima koji su odigrali 200%, a zatim i ovoj fenomenalnoj publici na sjajnoj podršci. Mi smo plasmanom u finale svoj cilj ostvarili, ali ne predajemo se ni u finalu. Mislim da je ove godine na kraju sezona ipak uspješna. Vidjet ćemo da li ćemo proći u doigravanje u ligi, finalisti smo u Kupu BiH, nadam se da ćemo ga i osvojiti, kako bi makar malo vratili Kaskadu na staze stare slave", rekao je Dizdarević te je dodao:

"Moja želja je bila da izbjegnemo ekipu Mostara u polufinalu, ali izvukli smo ih i na kraju smo ostvarili pobjedu protiv njih. Ne pobjeđuju uvijek favoriti i smatram da smo ostvarili zasluženu pobjedu. U ekipi Mostara igra deset reprezentativaca, naravno naših ali i drugih zemalja, ali moji momci su danas briljirali i slavimo zasluženu pobjedu", završio je Dizdarević.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi