Drugo kolo Hasetovog turnira igra se danas, a sutra treće kolo i završnica

Bit će dosta zanimljivog programa

Drugo kolo Hasetovog turnira igra se danas, a sutra treće kolo i završnica

E. Čaušević

Prvo kolo 26. memorijalnog turnira Asim Ferhatović Hase odigrano je jutros, a danas nas očekuju utakmice drugog kola.

U prvom kolu grupe A ekipa Bosne pobijedila je Vratnik sa 4:2, dok je Sandžak iznenadio Sarajevo i slavio sa 4:1. U grupi B nije bilo iznenađenja, Olimpik je ubjedljivo pobijedio Slaviju sa 5:0, dok je Željezničar deklasirao TOŠK sa 6:1.

Utakmice drugog kola 26. memorijalnog turnira Asim Ferhatović Hase igraju se već danas. U grupi A od 16 sati igraju Bosna i Sandžak, dok dva sata kasnije sastaju se Sarajevo i Vratnik.

Što se tiče grupe B u 17 sati snage će odmjeriti Slavija i TOŠK, a 19 sati današnji program zatvaraju Željezničar i Olimpik. Turnir se nastavlja sutra mečevima trećeg kola, a nakon toga slijedi završnica turnira. Meč za treće mjesto je u 17 sati, a u 19 sati igra se finale.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Prije toga u 16 sati će se igrati revijalna utakmica ženskih ekipa SFK 2000, a dva sata kasnije i meč veterana Sarajeva i Željezničara. Ceremonija uručenja nagrada i zatvaranja turnira je u 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi