Ekipa Liliuma očekuje dolazak nekoliko pojačanja
Ekipa Liliuma iz Doboj Istoka nakon prve polusezone zauzima peto mjesto na tabeli.

Trenutno se nalaze u sredini tabele

Ekipa Liliuma očekuje dolazak nekoliko pojačanja

E. Oštraković

Nakon odigrane prve polusezone u Prvoj futsal ligi FBiH ekipa FC Lilium iz Doboj Istoka zauzima peto mjesto sa osvojenih sedam bodova. 

Trenutno najveća novost i promjena u klubu jeste dolazak novog trenere Abdulaha Spahića koji je na mjestu trenera zamijenio Zvonku Lugonjića. Ekipa nije prestajala sa radom u pauzi, naprotiv novi trener je unio svježinu u ekipu te se u Liliumu nadaju da će upravo to biti ključno za bolje rezultate u drugom dijelu sezone.

Kada su u pitanju promjene u igračkom kadru, članovi Liliuma više nisu Rahim Spahić i Bećir Softić. Sa druge strane klubu se priključilo nekoliko igrača koji nastupaju u Drugoj ligi FBiH i Prvoj ligi TK, ali klub nije želio izlaziti sa imenima u javnost dok se saradnja sa igračima ne ozvaniči.

Prvu provjeru urađenog u pripremama ekipa Liliuma imati će u prvom kolu drugog dijela sezone kod ekipe MNK Bosna Kompred, a utakmica je na rasporedu posljednjeg vikenda u ovom mjesecu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi