Futsal: BiH bolja od Crne Gore

Susret odigran u Čitluku

Futsal: BiH bolja od Crne Gore

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u futsalu pobijedila je Crnu Goru s 3:1 u prijateljskom susretu odigranom sinoć u Čitluku. 

Bh. reprezentacija povela je u 3. minuti golom Nermina Kahvedžića. Na 2:0 povisio je Dražen Novoselac u 18. minuti, dok je treći pogodak postigao Kristijan Pantić u 31. minuti. Jedini pogodak za Crnu Goru postigao je Zoran Barović u 40. minuti utakmice. 

 

"Zadovoljan sam prikazanom igrom i pobjedom iako rezultat u ovom susretu nije bio imperativ. Svi igrači su dobili priliku u ovom meču i odigrali sasvim korektno. U drugom poluvremenu odbrana možda nije bila na nivou kao u prvom jer smo rano ušli u problem s prekršajima, pa smo morali biti malo oprezniji" rekao je selektor reprezentacije BiH, Boro Matan. 

 

Za BiH su nastupili: Omerbegović, Šunjić, Matan, Mulahmetović, Radmilović, Pantić, Novoselac, Bevanda, Devušić, Aladžić, Kahvedžić, Galić i Mičeta. 

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

 

Crna Gora: Despotović, Ćalasan, Barović, Perović, Dondić, Bajović, Jovanović, Vukčević, Mugoša, Novović, Bošković, Zeković, Junčaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.