Musemić: Iskrene čestitike, impresioniran sam igrama futsal reprezentacije
Husref Musemić oduševljen igrama futsal reprezentacije BiH

Stižu čestitike sa svih strana

Musemić: Iskrene čestitike, impresioniran sam igrama futsal reprezentacije

A. Beganović

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine plasirala se na Evropsko prvenstvo, a igrama najboljih bosanskohercegovački haklera oduševljeni su sportski radnici.

Čestitike stižu sa svih strana, a oglasio se i legendarni Husref Musemić, čovjek koji je preporodio Tuzla City.

Ovaj iskusni stručnjak za SportSport.ba je istakao da je presretan zbog velikog uspjeha futsal reprezentacije, te da je s mnogo pažnje pratio njihov put ka Evropskom prvenstvu.

"Velika stvar je ovo za futsal, ali i za Bosnu i Hercegovinu. Pratio sam kvalifikacije, naši momci su igrali fenomenalno. Impresioniran sam njihovom igrom, ali i odnosom prema reprezentativnom dresu. Čestitam im i vjerujem da i na Evropskom prvenstvu mogu napraviti mnogo toga. Bosna i Hercegovina treba da je ponosna na ove momke. Još jednom iskrene čestitike i hvala im za sreću koju su nam donijeli", istakao je Musemić.

Podsjetimo, futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon sinoćnje pobjede nad Rumunijom (5:0) i teoretski se plasirala na smotru najboljih selekcija Starog kontinenta. Četiri utakmice isto toliko pobjeda i prednost koju u posljednja dva kola ne mogu ugroziti Srbija, Sjeverna Makedonija, a ni Rumunija.

Top Komentari

epa
ne 4:0 nego 5:0 nesposobni "sportski" novinari.. pa radite u sportskoj redakciji niste u stanju ispratiti konacni rezultat.... na ovaj nacin nam funcionira drzava oni koji su placeni za taj posao ne znaju da ga obavljaju...
8 0
Bulle
Čuj 4:0... pa zar nisi u stanju propratit do kraja tekst od par rečenica...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi