Futsal reprezentacija igra protiv Crne Gore i Hrvatske

Prijateljske utakmice

Futsal reprezentacija igra protiv Crne Gore i Hrvatske

E. Škorić

Futsal reprezentacija BiH u periodu od 18. do 22. decembra odigraće tri prijateljska susreta sa selekcijama Crne Gore i Hrvatske.

Prva na programu je utakmica BiH - Crna Gora, koja će se igrati na Sokocu 18. decembra u 18.00 sati. Dva dana kasnije Goražde je domaćin susreta istih selekcija u 16.30 sati.

 

Prijateljska utakmica BiH - Hrvatska biće odigrana u Bihaću 22. decembra s početkom u 18.30 sati. 

 

Za predstojeće susrete selektor Boro Matan pozvao je sljedećih 15 igrača:  

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

 

Bahrudin Omerbegović, Nijaz Mulahmetović i Nermin Kahvedžić  (Centar Remi BH play - Sarajevo), Tomo Bevanda, Marin Šunjić i Stanislav Galić (Brotnjo-Čitluk), Alen Lalić i Maid Ramić (Vrgorac - Hrvatska), Dražen Novoselac i Anel Radmilović  (Tango- Istočno Sarajevo), Adel Demirović  (Banovići), Savo Andrić (Leotar-Trebinje), Haris Skuhan  (Comunikare - Mostar), Ivan Matan  (Alumnus - Zagreb) i Radoš Čolić (Glasinac - Sokolac). 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.