Futsal reprezentativci BiH otputovali u Poreč

Sutra protiv Kine

Futsal reprezentativci BiH otputovali u Poreč

S. Mlaćo

Futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se juče u Čitluku, a jutros su krenuli za Poreč gdje će učestvovati na turniru „Futsal Week Winter Cup 2019“.

Selektor Ivo Krezo je uoči polaska izjavio:

"Idemo na ovaj turnir sa dosta novih igrača na spisku. Nadamo se da će iskoristiti priliku i pokazati da se na njih može računati u budućnosti, te da ćemo proširiti bazu igrača. Očekuje nas kvalitetan turnir. U prvom meču sutra ćemo se sastati sa Kinom koja je kvalitetna ekipa. Želimo da napravimo i dobar rezultat u Poreču.“

Meč BiH-Kina na programu je sutra u 16:00 sati u dvorani „Zatika“. Osim Kine protivnici našoj futsal selekciji na turniru biće San Marino, Turkmenistan i Crna Gora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi