Instruktori suđenja upoznali bh. reprezentativke sa Izmjenama i dopunama pravila futsala

Predavanje održano u Bihaću

Instruktori suđenja upoznali bh. reprezentativke sa Izmjenama i dopunama pravila futsala

A. Beganović

U Bihaću su se u ponedjeljak prvi put okupile futsal reprezentativke Bosne i Hercegovine koje će danas i sutra odigrati prijateljske susrete sa Slovenijom.

S obzirom da je futsal reprezentacija sastavljena od igračica koje igraju veliki fudbal u organizaciji Odjela za suđenje NS/FS BiH i Udruženja nogometnih sudija i instruktora USK održano im je predavanje na temu Izmjene i dopune Pravila futsal igre.

Predavanje je održano u Bihaću, a predavači su bili instruktori suđenja i nekadašnji bosanskohercegovački suci Asmir Budimlić i Zlatko Budimlić.

Posebno se obratila pažnja na akumulirane prekršaje, igru golmana, prekršaje i nesportska ponašanja.

Selektor i rukovodstvo reprezentacije se zahvalilo jer i ova aktivnost pokazuje da cijeli fudbalski aparat uključujući i suđenje daje doprinos za uspjeh nacionalne selekcije.

Top Komentari

user1597698961
Dajte malo vise informacija,ko su igracice,ko je pozvan,,znate da je futsal u ekspanziji u Bosni,,vjerujem da mnogo osoba zanima ko su igracice koje predstavljaju repku .
2 0
Gari Garinča
A sad adio Čapljina.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi