HFC Zrinjski bolji od Salinesa
Futsaleri Zrinjskog večeras su u dvorani na Bijelom Brijegu nadigrali Salines

Sjajna utakmica u dvorani na Bijelom Brijegu

HFC Zrinjski bolji od Salinesa

u utakmici 6.kola Premijer Futsal lige Bosne i Hercegovine u sjajnom meču HFC Zrinjski savladao je tuzlanski Salines rezultatom 6:4.

Gledatelji u dvorani na Bijelom Brijegu mogli su uživati u sjajnom futsalu večeras koji su im prezentirali igrači Zrinjskog i Salinesa. Bila je to utakmica s mnogo ritma, tempa, preokreta a na kraju su bodovi zasluženo ostali u Mostaru.

Salines je na poluvrijeme otišao s vodstvom od 3:2, no HFC Zrinjski pravi veliki preokret u nastavku u slavi s konačnih 6:4. Golove za pobjednike postigli su Bošković (2) Šunjić (2), Suton, Zelenika dok su za Salines pogađali Marinković, Ramić, Isanović i Ivanković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi