HFC Zrinjski nadigrao Bosnu Kompred

Prvi bodovi za Mostarce

HFC Zrinjski nadigrao Bosnu Kompred

Sinoć je u mostarskoj dvorani na Bijelom brijegu odigrana utakmica 3. kola Premijer futsal lige između HFC Zrinjski i Bosne Kompred.

Domaći su zasluženo došli do pobjede 4:1 zahvaljujući sjajnom prvom poluvremenu u kojem su postigli sve pogotke na ovom susretu. Mrežu gostiju iz Tuzle načeo je Adnan Kalajdžić da bi na 2:0 povisio Ivan Sušac. Već u 14. minuti sinoć sjajni Kalajdžić postiže gol za 3:0, a uragansko prvo poluvrijeme Plemića već u idućem minutu novim golom u mreži Bosne kruniše Perić.

Rezultatom 4:0 za Zrinjski otišlo se na poluvrijeme. U drugom dijelu unatoč šansama Plemići nisu zabijali ali nisu ni morali jer je pobjednik bio riješen. Tek je počasni pogodak za goste postigao Čorhodžić u 26. minuti. Zrinjskom su ovo bili prvi bodovi u sezoni u kojoj je glavni cilj zadržati premijerligaški status.

Promo

Top Komentari

che_guevara1
Igaraj do kraja !!!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi