HFC Zrinjski slavio u Čitluku

Plemići pobjedom otvorili novu sezonu

HFC Zrinjski slavio u Čitluku

HFC Zrinjski je pobjedom na gostovanju u Čitluku krenuo u novu sezonu. Mostarci su slavili protiv Brotnja rezultatom 4:2. Dvostruki strijelci za pobjedničku momčad bili su Bošković i Ivanković. 

Hercegovački derbi mogao je kvalitetom zadovoljiti čitlučku publiku. Zrinjski je tijekom cijelog susreta imao više od igre i na kraju su se Mostarci kući zasluženo vratili s bodovima Plemići se okreću nastavku sezone u kojoj imaju šampionske ambicije.

Podsjetimo, momčad je ove sezone preuzeo legendarni hrvatski hakler Tino Jelovčić a u upravi nisu skrivali ambicije i želje da se ove sezone krene u borbu za titulu koju godinama čuva gradski rival Mostar SG Staklorad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi