HFC Zrinjski u okviru Kupa gostuje u Brčkom
Nakon konačno izborene pobjede u prvenstvu pred momčadi HFC Zrinjski izazovi su u nacionalnom Kupu.

KMF Beli Anđeo domaćin Plemićima

HFC Zrinjski u okviru Kupa gostuje u Brčkom

Nakon što su se konačno domogli pobjede u nastavku prvenstva pred futsalerima HFC Zrinjskog već je sutra novi izazov a on se zove KMF Beli Anđeo a utakmica će se igrati sutra u Brčkom.

I protiv Leotara je u igri mostarskog tima bilo nesigurnosti no momčad je smogla snage i karaktera da preokrene rezultat i pobijedi, te se vrati na pobjednički kolosijek. Pred utakmicu u Brčkom iz HFC Zrinjski su poručili:

"U srijedu smo na novom testu karaktera, u utakmici koja se igra u sklopu Kupa BiH gostujemo kod KMF Beli Anđeo. Utakmica se igra u Brčkom od 18h a specifično za ovu fazu Kupa je i to što se igra samo jedna utakmica. U Kupu imamo također visoke ambicije ali i protvinika koji zaslužuje respekt. Nakon pobjede u prvenstvu ozračje u timu je dosta bolje i nastojat ćemo i u Kupu nastaviti u pobjedničkom ritmu" - najavili su sutrašnju Kup utakmicu iz tabora HFC Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi