Izvučeni parovi polufinala Kupa BiH u futsalu

Poznati parovi

Izvučeni parovi polufinala Kupa BiH u futsalu

Žrijebanje parova polufinala Kup-a Bosne i Hercegovine u futsalu obavljeno je danas u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu.

Plasman u polufinale su ranije osigurali Bosna Kompred, Bubamara i Mostar SG Staklorad, a posljednji polufinalist je Centar koji je sinoć u Mostaru sa 6:3 pobijedio Zrinjski.

Dva gola za tim iz Sarajeva u ovom susretu je postigao Bilal Jelić (36' i 38'), a u strijelce su se upisali Amel Handžić (4'), Nijaz Mulahmetović (9'), Anel Radmilović (30') i Vladan Lukić (39'). Pogotke za Zrinjski su postigli Darko Raguž (6'), Marin Sesar (8') i Marin Suton (28').

Današnjim žrijebom određeno je da se u 1/2 finala sastanu:

Centar-Bubamara Cazin

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Bosna Kompred-Mostar SG Staklorad

Susreti će biti odigrani 14. marta u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi