Juniorska futsal reprezentacija BiH remizirala sa Slovenijom

Prijateljski meč u Vitezu

Juniorska futsal reprezentacija BiH remizirala sa Slovenijom

Juniorska futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine (U-19) jučer je odigrala prvi od dva zakazana prijateljska meča protiv Slovenije.

Meč je odigran u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu i okončan je rezultatom 1:1. Gosti su prvi došli do prednosti preko Tilena Gajsera u 31. minuti, dok je izjednačenje Bosni i Hercegovini donio Tarik Džemić u 35. minuti kada je postavio konačan rezultat.

Drugi meč BiH i Slovenije bit će odigran danas u 17 sati također u Vitezu.

Bosna i Hercegovina-Slovenija 1:1 (0:0)

Sudije: Igor Puzović, Goran Ilić, Mirza Zubić.

Golovi: 0:1 Gajesr (31'), 1:1 Džemić (35').

Bosna i Hercegovina: Božidar Curović, Amer Džindić, Nikola Vrdoljak, Alem Smajlović, Antonio Božić, Zvonimir Grubišić, Muamer Solo, Slobodan Manojlović, Tarik Džemić, Sead Kapetanović, Safet Ibrahimović, Dejan Trifković, Edo Demirović. Selektor: Ivo Krezo.

Slovenija: Jure Vetrih, Matej Ahčin, Marko Mohorič, Vid Kos, Patrick Osredkar, Timotej Debeljak, Marko Bjelčević, Matic Goznik, Tilen Gajser, Max Vesel, Marko Vidmar, Maks Rotar, Tod Ciuha, Matjaž Tigeli. Selektor: Andrej Dobovičnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi