Kaskada i Bubamara u razigravanju za prvaka Prve futsal lige BiH

Žrijeb sutra

Kaskada i Bubamara u razigravanju za prvaka Prve futsal lige BiH

Utakmicama 14. kola okončano je takmičenje Prve futsal lige Federacije BiH grupa "Sjever" i "Jug" za takmičarsku sezonu 2017/2018.

Rezultati 14. kola Prve futsal lige FBiH:

Grupa Sjever:

ŽIVINICE: Bašigovci - Lilium 2:4

BRČKO: Klanac - Brčko 2:2

GRAČANICA: Kaskada - Calp 8:2

Grupa Jug:

MOSTAR: Mostarske kiše - Vogošća 7:8

MOSTAR: Velež - Sloga 6:3

CAZIN: Bubamara - Dia BiH 5:6

Prvo mjesto u grupi "Sjever" osvojila je ekipa MNK Kaskada Gračanica, dok je u grupi "Jug" prvoplasirani MNK Bubamara Cazin.

MNK Kaskada i MNK Bubamara kao prvaci grupa razigravat će za prvaka Prve futsal lige FBiH za takmičarsku sezonu 2017/2018.

Utakmice doigravanja za prvaka Prve futsal lige FBiH igraju se:

- 17/18.03.2018. godine - prva utakmica

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

- 24/25.03.2018. godine - druga utakmica

Domaćin prve utakmice bit će odlučen voljom žrijeba koji će se održati u utorak 13.03.2018. godine u hotelu "Sunce" u Vogošći sa početkom u 14:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi