Koronavirus pravi velike probleme Futsal reprezentaciji BiH pred gostovanje u Srbiji
Reprezentacija BiH nakon pobjede nad Sjevernom Makedonijom gostuje kod prvog favorita grupe, selekcije Srbije

Aladžić otpao, Radmilović i Galić idu na novo testiranje

Koronavirus pravi velike probleme Futsal reprezentaciji BiH pred gostovanje u Srbiji

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine krenuli su jutros iz Zenice za Novi Sad gdje će u dvorani SPC Vojvodina 3. februara u 18:00 sati odigrati meč drugog kola grupe 4 kvalifikacija za Euro 2023. protiv selekcije Srbije.

Selektor Ivo Krezo neće moći u narednom susretu da računa na sve igrače.

„Nakon jučerašnjih testiranja na virus COVID-19 definitivno nećemo moći da računamo na Marija Aladžića koji je pozitivan. Kapiten Anel Radmilović i golman Stanislav Galić će biti retestirani, te ako novi rezultati budu negativni oni će nam se pridružiti u Srbiji. Kod njih dvojice je zabilježena niska prisutnost virusa, pa će danas biti još jednom testirani. Ostali igrači su spremni. Dat ćemo sve od sebe da u Novom Sadu dođemo do povoljnog rezultata.“, rekao je Krezo.

U susretima prvog kola reprezentacija BiH je u Zenici sa 2:1 pobijedila Sjevernu Makedoniju golovima Josipa Boškovića, dok je Srbija kao gost remizirala sa 2:2 s Rumunijom.

Top Komentari

Jozef
Sretno!
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi