Krajina traži naplatu duga iz prošle sezone, BH Telecom i Fine Line ganjaju 3/3

Krajina traži naplatu duga iz prošle sezone, BH Telecom i Fine Line ganjaju 3/3

M. Šljivak

Nakon kraće pauze, ponovo ćemo moći uživati u nedjeljnom poslijepodnevu i veličanstvenom futsalu BH Telecom Fair Play lige. Ovoga puta, čari ovog takmičenja stvarat će se na najnovijem i sigurnom jednom od najbolje uređenih parketa dvorane Hills na Ilidži koja je nedavno otvorila vrata svim sportskim simpatizerima.

Treće kolo donosi nam nekoliko zanimljivih duela, a prvi igraju BH Telecom i Studenti. Telecomaši su apsolutni favoriti i imaju odličnu priliku da budu prva ekipa sa 100% učinkom.

U drugom susretu, jednom od derbija kola, Krajina će protiv Tempa tražiti naplatu duga za prošlogodišnji poraz u polufinalu dok će njihovi protivnici željeti nastaviti formu iz prošlog kola kada su napunili mrežu rivala.

Ilmijjini Ljiljani, u trećem susretu ovog kola, nadaju se novoj pobjedi s obzirom da im na megdan dolazi jedina ekipa bez bodova, 11. Juli Srebrenica, kojima će ovaj meč ujedno biti i prilika za prekid negativne serije.

Iako poprilično mlada i izmjenjena u odnosnu na predhodne godine, ekipa Zammovaca pokazala je da sa njima nema šale, a ovaj put sa kontra strane ih čeka Fine Line, ekipa koje juri treću pobjedu od isto toliko utakmica.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Svitanje će u petom meču dočekati iskusnu ekipu Apotekara, kojoj fantastični preokret iz prošlog kola daje dodatni vjetar u leđa i visoke ambicije za ovaj susret.

Posljednji, ali ne manje zanimljiv, susret trećeg kola igraju Reunited i SU Futuro. Reuniteovci nakon debakla u prošlom kolu moraju podići nivo igre ukoliko žele do bodova, dok će Hadžićani u ovom meču imati priliku da upišu prvu pobjedu u novoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi