Krezo: Na turniru u Hrvatskoj nam je cilj da se uigramo

Protivnici našoj selekciji će biti Mađarska, Kuvajt, Grčka...

Krezo: Na turniru u Hrvatskoj nam je cilj da se uigramo

Samir Mlaćo

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine okupila se juče u Čitluku, a jutros su naši najbolji malonogometaši otputovali u Poreč gdje će učestvovati na turniru „Futsal Week“.

Prije polaska selektor Ivo Krezo je izjavio:

„U Hrvatskoj nas očekuju kvalitetne provjere i primarni cilj nam je da provjerimo neke igrače, ali i da uigramo ekipu. Naravno, rezultat je uvijek važan, ali u ovom trenutku nije primaran. Očekuju nas dobri protivnici. Vjerujem da sutra protiv Mađarske možemo osvojiti bodove. Slovenija je najkvalitetniji protivnik na turniru i vjerujem da ćemo u zadnjem kolu protiv njih odlučivati ko će osvojiti prvo mjesto.“

Protivnici bh. timu biće Mađarska, Kuvajt, Grčka i Slovenija. Prvi meč izabranici Ive Kreze će odigrati protiv Mađarske sutra u 16:00 sati u dvorani „Žatika“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi