Matan: Nadamo se dobrom rezultatu u Slovačkoj

Selektor Futsal reprezentacije BiH očekuje dobar rezultat

Matan: Nadamo se dobrom rezultatu u Slovačkoj

M. Šljivak

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine otputovaće večeras u Bratislavu gdje će nastupati na kvalifikacionom turniru za Evropsko prvenstvo, koje se održava naredne godine u Belgiji.

Selektor naše reprezentacije Boro Matan istakao je kako su igrači spremni, a iako je grupa teška, u taboru naše selekcije se nadaju dobrom rezultatu.

"Mi smo uradili sve da se što bolje pripremimo za ovaj turnir. Od septembra prošle godine odigrali smo jedanaest prijateljskih utakmica u kojim smo ostvarili dobre rezultate. Igrači su spremni, jedino će nam faliti Tomo Bevanda. Grupa je teška, ali nadamo se da možemo napraviti dobar rezultat", rekao je selektor naše reprezentacije Boro Matan.

Turnir će biti održan od 27. do 31. marta, a svoju prvu utakmicu naša selekcija igra u srijedu u 17 sati protiv domaćina Slovačke. U našoj grupi se još nalaze Azerbejdžan i Norveška.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.