Matan odabrao Zmajeve za duele sa Vatrenim

Selektor futsal reprezentacije objavio spisak

Matan odabrao Zmajeve za duele sa Vatrenim

A. Beganović

Reprezentacija BiH u futsalu odigraće u Novigradu dvije prijateljske utakmice sa odgovarajućom selekcijom Hrvatske. Prvi susret na prgramu je 15. januara u 18 sati, a drugi dan kasnije u 19 sati.

Selektor naše reprezentacije Boro Matan za ove susrete pozvao je sljedeće igrače: Omerbegović Bahrudin, Mulahmetović Nijaz, Kahvedžić Nermin (MNK „Centar Remi BH play“-Sarajevo), Bevanda Tomo, Šunjić Marin, Galić Stanislav, Pantić Kristijan (MNK „Brotnjo“-Čitluk), Ramić Maid, Knezović Ivan (MNK „Vrgorac“ Hrvatska), Novoselac Dražen, Radmilović Anel (KMF „Tango“- Istočno Sarajevo), Skuhan Haris („Comunikare“-Mostar), Matan Ivan („Alumnus“-Zagreb), Čolić Radoš (KMF „Glasinac“-Sokolac), Devušić Milenko (KMF „Sokrates“-Banja Luka).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije