Matan za duele sa Kazahstanom pozvao 16 igrača

Futsal reprezentacija BiH u akciji

Matan za duele sa Kazahstanom pozvao 16 igrača

Adnan Beganović

Prvi baraž susret za odlazak na Evropsko prvenstvo u futsalu između BiH i Kazahstana biće odigran 15. septembra u 20 sati u Areni Zenica, a revanš sedam dana poslije u 16 sati u Almatyu, piše službena stranica Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Selektor Boro Matan za ovu akciju odlučio je pozvati 16 igrača, a čak njih osam dolazi iz redova bosanskohercegovačkog prvaka MNK Centar.

Na spisku se nalaze: Bahrudin Omerbegović (Centar), Marin Šunjić (Zrinjski), Ivan Matan (Alumnus, Hrvatska), Nijaz Mulahmetović (Centar), Nermin Jusić (Centar), Srđan Ivanković (Čelinac), Dražen Novoselac (Centar), Tomislav Bevanda (Square, Hrvatska), Nermin Kahvedžić (Centar), Anel Radmilović (Centar), Marijo Aladžić (Centar), Stanislav Galić (Mostar Stari Grad), Josip Bošković (Zrinjski), Dragan Ikonić (Tango), Adnan Delahasanović (Centar), Ivan Ivanković (Zrinjski).

Naši najbolji malonogometaši će se okupiti 15. 9. u Trening Centru NS/FS BiH u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.