Matej Čilić:  Mostar SG je preiskusna momčad da ne bi iskažnjavala naše promašaje

Trener Brotnja misli da je Mostar SG Staklorad zasluženo obranio naslov prvaka

Matej Čilić: Mostar SG je preiskusna momčad da ne bi iskažnjavala naše promašaje

Futsaleri MNK Brotnjo porazom su u finalnoj seriji protiv MNK Mostar SG Staklorad okončali ovu itekako uspješnu sezonu iza njih. Nakon samog završetka meča i proslave titule igrača Mostara trener Čitlučana Matej Čilić nije bio previše razočaran.

"Prvo bih čestitao ekipi Mostar SG Staklorada na osvojenoj, tj. točnije na obranjenoj tituli prvaka, izborena je sasvim zasluženo" - rekao je Čilić za SportSport.ba i nadovezao se: - "Svojim momcima nemam puno toga za zamjeriti, možda jedino nešto za onu prvu utakmicu u Mostaru".

"U drugoj utakmici i večeras smo imali neke svoje šanse koje nismo koristili a Mostar je i više nego kvalitetna i iskusna ekipa da sve to ne bi iskažnjavao. U svemu tome do izražaja je došao njihov veliki kvalitet i ja im još jednom čestitam na osvojenoj tituli" - kazao je za SportSport.ba trener Čitlučana Matej Čilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti