Melher: Favoriti smo

Trener Zrinjskog najavljuje

Melher: Favoriti smo

Malonogometaši HFC Zrinjski i MNK Banovići u petak će otvoriti 17. kolo futsal Premijer lige.

To je jedini susret 17. kola prvenstva BiH koji se igra u petak (18 sati), dok će se ostali susreti igrati u subotu i nedjelju. Mostarci nakon pobjede na gostovanju kod KMF Tango Banoviće dočekuju u boljem ozračju, te s još više motiova za dokazivanje pred domaćom publikom.

"Protivnik koji se bori za ostanak u Premijer ligi BiH poput Banovića može biti neugodan. Ova utakmica je našem protivniku jedna od zadnjih prilika za spas, pa samim tim moramo biti posebno oprezni. Ipak, mi smo favoriti i tamo ćemo se postaviti", kazao je trener HFC Zrinjski Goran Melher.

Zrinjski neće biti kompletan. U sastavu neće biti standardni igrač Darko Raguž koji će ovaj susret preskočiti zbog ozljede. Utakmica HFC Zrinjski - MNK Banovići igra se večeras u 18 sati u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti