Melher: Leotar pod većim pritiskom nego Zrinjski

Mostarci gostuju u Trebinju

Melher: Leotar pod većim pritiskom nego Zrinjski

HFC Zrinjski u subotu (16:30 sati) gostuje kod Leotara u Trebinju. Riječ je o protivniku koji se bori za ostanak u Premijer ligi, ali Zrinjski na to gostovanje putuje maksimalno motiviran.

"Svjesni smo kako se naš protivnik nalazi u teškoj situaciji kada je u pitanju borba za ostanak. Ipak, mi to vidimo kao priliku za našu momčad. Leotar će biti pod većim pritiskom od nas, a mi možemo igrati opušteno. Ipak, naša momčad je maksimalno motivirana za ovu utakmicu. Kao i u svakom susretu do kraja sezone, idemo po pobjedu i nova tri boda", kazao nam je trener Zrinjskog Goran Melher.

Zrinjski na ovo gostovanje putuje kompletan. Za razliku od nekih prethodnih utakmica kada se struka borila s izostancima, situacija pred ovu utakmicu je puno bolja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi