Melher: Na domaćim igračima gradimo budućnost

Trener HFC Zrinjski

Melher: Na domaćim igračima gradimo budućnost

Novi vjetrovi definitivno pušu u mostarskom futsalu. 

HFC Zrinjski Mostar nastoji mobilizirati publiku i ljubitelje futsala u gradu na Neretvi. Povodom subotnje utakmice, koja će se u školskoj dvorani na Bijelom brijegu održati u 18 sati, organizirana je konferencija za medije.

"Pripreme provodimo već 20 dana, treniramo dva puta na dan i možemo reći kako smo spremni za nastavak sezone. Spremni smo za ovu utakmicu koja nam mnogo znači. Zbog atmosfere u klub, ali i da se sve cijela ova priče podigne na jednu višu razinu. Prije smo trenirali 3 puta tjedno, dok smo na ovim pripremam uveli sustavan dan dva puta na dan. U odnosu na prije radimo puno ozbiljnije i sustavnije i siguran sam kako će se plodovi svega toga vidjeti već u subotu", kazao je medijima Goran Melher šef stručnog stožera Zrinjskog.

"Iako smo u dobroj poziciji na ljestvici, naš je cilj što je moguće prije osigurati ostanak u Premijer ligi. Imamo visoke ambicije i u Kupu. Ako se sve posloži, tada prije možemo dati priliku našim mladim igračima. Kod nas većinom igraju domaći momci, a jednom broju njih nedostaje ligaškog iskustva kako bi napredovali. Na njima želimo graditi budućnost kluba", dodao je Melher na kraju uputivši poziv svima koji u Mostaru vole mali nogomet da ih podrže u subotu.

"Dosta je igrača napustilo klub, ali na sreću promijenila se uprava. Što se tiče treninga, mislim kako sada imamo najbolje uvijete od kako sam ja tu u klubu. Osim trenera Melhera, tu je Zoran Begić, pomoćnik, te stručnjak za kondiciju Boris Kajan. Mislim kako smo kvalitetnija i bolja momčad od Brčkog, ali to treba dokazati na terenu. Atmosfera u svlačionici je odlična, svi dišemo kao jedan i mislim kako će bodovi u subotu ostati u Mostaru", kazao je igrač HFC Zrinjski Marin Suton.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi