Melher: Najvažnija utakmica sezone

Zrinjski dočekuje Centar

Melher: Najvažnija utakmica sezone

MNK Centar prošle je srijede trebao gostovati na kup utakmici u Mostaru. Ta utakmica sa Zrinjskim odgođena je zbog blokiranih cesta. Sarajlije su u me

Ipak, prvenstvo je praktično riješeno kad je u pitanju borba za naslov jer je Mostar SG puno odmakao pratiteljima, ali je zato borba za naslov u Kupu zanimljiva. Susret Zrinjskog i Centra već su prozvali finalom prije finala.

"Bit će nam zadovoljstvo istrčati pred tribine u Mostaru jer navijači uvijek daju dodatnu draž. Dat ćemo sve od sebe za pobjedu kako bismo spasili sezonu, a vjerujemo kako slično razmišljaju i u Zrinjskom", kazao je Enes Sipović, koji je upitan za ovaj susret, ali se ipak nada nastupu.

Ostatak momčadi MNK Centar je spreman, a jedina nepoznanica je hoće li na put krenuti kapetan Nijaz Mulahmetović koji je ujedno i trener federalnog prvoligaša MNK Dia BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

U Zrinjskom su kompletni pred novu derbi utakmicu. Raspoloženje u momčadi je na visokoj razini, posebno nakon prvenstvene pobjede u hercegovačkom derbiju protiv Brotnja (5:1).

"Ovo je za nas najvažnija utakmica u sezoni. Postavit ćemo se odlučno, dat ćemo sve od sebe kako bismo prošli dalje. Naš protivnik je jedna od najkvalitetnijih momčadi u ligi, a samim tim će ova utakmica biti dodatni mamac za publiku", kazao je trener Zrinjskog Goran Melher.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi