MNK Brotnjo se pobjedom u Mostaru primakao finalu
MNK Brotnjo udaljen je samo jedan trijumf od velikog finala.

Prva polufinalna utakmica doigravanja Futsal Premijer lige

MNK Brotnjo se pobjedom u Mostaru primakao finalu

Prvi susret polufinala doigravanja Futsal Premijer lige Bosne i Hercegovine između HFC Zrinjski i MNK Brotnjo prošao je u dominaciji čitlučkog tima koji je sa sigurnih 5:1 slavio u Mostaru kod domaćina opterećenog velikim problemima.

Čitlučani su ovim trijumfom stigli nadomak finala koje mogu ostvariti eventualnom pobjedom u drugom susretu na svom terenu koji se igra u nedjelju u 19:30h.

Brotnjo je povelo u 5. minuti golom Kristijana Pantića. Dvije minute prije odlaska na odmor Romano Vlaho je poravnao na 1:1.

U 24. minuti gosti ponovno dolaze do prednosti nakon gola Marka Grgića. Isti igrač povisio je na 3:1 u 33. minuti. 

Minutu kasnije pogodio je Ante Galić koji je bio strijelac i u 37. minuti i tako postavio konačni rezultat HFC Zrinjski - MNK Brotnjo 1:5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi