Ispali iz Premijer lige, pa poručili: Novi sponzor lige je "CIRKUS"

Poraženi u Sarajevu za kraj

Ispali iz Premijer lige, pa poručili: Novi sponzor lige je "CIRKUS"

S. Mlaćo

Regularni dio u Premijer futsal ligi naše zemlje je završen.

MNK Seljak Livno nije izborio opstanak, a u klubu su sasvim očekivano razočarani.

Oglasili su se na na svom facebooku te kazali da je službeni sponzor Premijer ftusal lige "cirkus".

"Kao što ste vidjeli u naslovu imamo novog službenog sponzora Premijer futsal lige BiH. Ime mu je CIRKUS! Prije nego bilo što napišemo, da ne bi bili krivo shvaćeni, želimo istaknuti kako je naš klub MNK Seljak Livno-Bus ZASLUŽENO ispao iz Premijer futsal lige BiH. Nama NITKO nije kriv što smo ispali. Jedini smo odgovorni MI! Tražiti izliku u bilo kome i bilo čemu bi bilo zavaravanje samih sebe. Što se tiče nas sve ćemo detaljno analizirati u sljedećim danima, probleme nazvati pravim imenom. Večeras ćemo se osvrnuti na događanja u posljednjem kolu ne kao navijači "Seljaka," nego kao sportski, odnosno futsal radnici i fanatici. Sramotno je i žalosno da u posljednjem kolu Premijer futsal lige BiH imamo samo JEDAN prijenos utakmice, između GFC Sarajevo i našeg kluba. Planiran je bio još jedan, no tamo smo doživjeli vrhunac sezone, za rubriku vjerovali ili ne, naime planirana utakmica između FC Salines TC i MNK Bosna Kompred nije odigrana iz razloga što nije stiglo kako su domaćini objavili "sanitet vozilo privatne poliklinike." Zamislite da se ovo dogodilo u nekoj "normalnoj državi." Pod prvo budimo realni, to nije moguće da se desi nigdje osim u Bosni i Hercegovini. S oba kluba imamo i više nego korektne odnose, no jednostavno ovo se nije smjelo dogoditi, opravdanje ne postoji. Utakmica će se registrirati 0:3 čime će Brotnjo ostati bez play off-a. Nismo odvjetnici Brotnja niti ovim umanjujemo plasman u play off Bosne Kompred, momci iz Tuzle su srce ostavljali na terenu tijekom cijele sezone i zaslužili su plasman. U krajnjem slučaju nisu oni bili organizatori utakmice. U trenutku kada se reprezentacija plasirala na Europsko prvenstvo, kada bi trebali napraviti korak naprijed mi se vraćamo dva unatrag. Treba biti realan, naša liga zaostaje miljama za Europskim ligama, a nekoliko stepenica za ligama u susjedstvu (Hrvatska, Slovenija, Srbija). Na stranu odličan otpor Salinesa ruskoj Ugri u Ligi prvaka, na stranu sjajne igre FC Mostar SG, no cjelokupna liga, organizacija i sama igra su na niskoj razini. Tko god "dublje" prati Futsal svjestan je te činjenice. Da ne bude zabune, imamo sjajnu i talentiranu djecu, no to nije dovoljno za vrhunske rezultate. Potreban je sustavni rad i plan. Samim time što liga nije vrhunska naše ispadanje je još više razočaravajuće i zabrinjavajuće. Vratimo se na prijenose, zar je problem pustiti prijenos utakmice, odnosno dogovoriti se s čovjekom koji SVAKAKO snima za Savez da pusti utakmicu LIVE. Svaka utakmica se mora snimati, tako da ostaje nejasno zašto se domaćini ne pobrinu za prijenos, ako ne zbog nas fanatika onda zbog svojih navijača. Pogotovo u sezoni kada se utakmice odigravaju bez prisustva gledatelja. Tko god je bio u inozemstvu zna da kada bi ste ovakve stvari ispričali da bi ljudi mislili da se šalite, jer je to nezamislivo.
Čestitamo našem domaćinu na pobjedi i plasmanu u play off. Želimo vam puno sreće u nastavku sezone. Vjerujemo i nadamo se nastavku prijateljskih odnosa.
Veliko HVALA svima VAMA koji ste bili uz nas u ovoj teškoj i razočaravajućoj sezoni. Bili ste uz nas i kada to nismo zaslužili. Kapa do poda i isprika zbog ispadanja. Veliko hvala na potpori i lijepim komentarima za naš marketinški rad. Velike zasluge idu i VAMA, VAŠI pozitivni komentari su nas tjerali na rad", stoji u objavi na facebook stranici sada već bivšeg premijerligaša.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi