Mostarci zadovoljni nakon žrijeba u Nyonu

Mostar SG Staklorad očekuje preliminarna faza UEFA Futsal kupa

Mostarci zadovoljni nakon žrijeba u Nyonu

Futsal klub Mostar SG Staklorad, prvak naše zemlje igrat će u Grupi A preliminarne faze UEFA Futsal kupa, zajedno sa JB Futsal Getofteom iz Danske, Nahalat Yitzhakom Tel Aviv iz Izraela, te sa Wattcellom iz Škotske.

U mostarskom klubu su zadovoljni, a ističu i da su grupe podjednake, te da će se za ostvarenje cilja igrači morati dobro potruditi.

"Grupe su kvalitetom podjednake. Bit će ovo velika borba za nas. Moramo igrati kvalitetno, praviti na terenu dobre poteze i pobijeđivati. U UEFA-i su bili sretni što su nas ponovo vidjeli. Pohvalili su naš rad i organizaciju preliminarne faze prošle godine, a nama je bilo zadovoljstvo ponovo predstavljati BiH u Nyonu. Sretni smo i zbog gostoprimstva i rejtinga koji imamo u UEFA-i", izjavio je predsjednik kluba Amel Bajgorić.

Preliminarna faza UEFA futsal kupa igrat će se u Mostaru (Grupa A), u terminu od 28. augusta do 2. spetembra ove godine.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi