Nikola Tomičić obavio prozivku HFC Zrinjski
HFC Zrinjski

Plemići krenuli s pripremama

Nikola Tomičić obavio prozivku HFC Zrinjski

Futsal klub HFC Zrinjski jutros je u dvorani na Bijelom Brijegu otpočeo s pripremama za nadolazeću sezonu. Prozivku je obavio novi trener, legenda hrvatskog i regionalnog futsala nekadašnji hrvatski reprezentativac Nikola Tomičić sa svojim pomoćnicima.

"Mogu reći da nije bilo ove uprave, ovog novog projekta, da ni ja, ni neki igrači koji su tu ne bismo bili ovdje. Velika mi je čast biti dijelom ovog projekta i veselim se njegovom početku. Doduše, svaki početak je težak. Ne znam što nas čeka, igrače manje-više sve znam, a kakvi su to ćemo još vidjeti", počeo je Tomičić kroz osmijeh najavu početka sezone.

"Napravljena su neka mjerenja s kojim smo naš kondicioni trener i ja jako zadovoljni, iako malo kaskamo za ostalima, ali još je mjesec dana do početka prvenstva pa mislim da imamo vremena u hodu riješiti sve", dodao je Tomičić.

Na opasku da ga publika zna kao velikog virtouza s loptom i da ga poznaju kao sjajnog igrača, uslijedilo je pitanje što se od Nikole Tomičića kao trenera može očekivati:

- Prije dva dana sam otvorio facebook stranicu Zrinjskog i našao informacije da je Zrinjski igrao najljepši nogomet. Želim da tako bude i dalje i da budemo još efikasniji. Deset godina je od osnutka kluba, mislim da je vrijeme da sada napadnemo prvo mjesto. Sve je na svom mjestu, moram spomenuti svoje pomoćnike, sve redom educirani i licencirani momci koji su igrali futsal na vrhunskoj razini pa mislim da imamo sve preduvjete za tako nešto", rekao je legendarni futsal majstor, danas trener HFC Zrinjskog Nikola Tomičić.

Novinarima se obratio i kapetan ekipe Ivan Drežnjak koji je nedavno pretrpio tešku prometnu nesreću, ali srećom, oporavak teče dobro.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Dobro sam prošao, puno bolje se osjećam sada. Četiri hematoma na glavi, napukli pršljenovi, moglo je biti mnogo gore. Vjerujem da ću za mjesec dana početi s laganim treninzima. Mogu još reći da je Nikola Tomičić najveće pojačanje za nas i sigurno trener s najviše znanja od svih s kojima sam radio", rekao je Drežnjak.

Prvi dio priprema futsaleri Zrinjskog obavit će u Mostaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi