Nova pobjeda selekcije Sandžaka

26. memorijalni turnir Asim Ferhatović Hase

Nova pobjeda selekcije Sandžaka

S. Grebović

U prvom susretu drugog kola grupe A na Memorijalu Asim Ferhatović Hase snage su odmjerili NK Bosna Visoko i selekcija Sandžaka.

Radilo se o duelu dva tima koja su u prvom kolu upisali pobjedu, a njihov međusobni duel donio je kvalitetan nogomet. U prvom poluvremenu mreže se nisu tresle, iako je selekcija Sandžaka imala nekoliko sjajnih prilika.

I u nastavku kvalitetan meč, a selekcija Sandžaka je sa dva pogotka Enesa Ibrahimovića stigla do pobjede. U posljednjim sekundama Damjanović je zavrsio posao i postavio konacnih 3:0.

Selekcija Sandžaka sada ima šest osvojenih bodova, dok je NK Bosna ostala na tri.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Od 18 sati u ovoj grupi igraju FK Sarajevo - FK Vratnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi