Ostvarili pobjedu, ponajbolji igrač izvinio se protivnicima i zaprijetio odlaskom
Foto: MNK Lukavac

Fair-play u bh. sportu nije izumro, još uvijek ima svijetlih primjera

Ostvarili pobjedu, ponajbolji igrač izvinio se protivnicima i zaprijetio odlaskom

E. Dindić

MNK Lukavac u okviru 7. kola Prve Futsal lige BiH na svom terenu ugostio je ekipu Bašigovaca iz Živinica. Nakon velike borbe slavili su domaći futsaleri rezultatom 3:2.

Osim pobjede domaćeg tima, ono što će sigurno se pamtiti iz ovog susreta je objava na društvenim mrežama igrača i jednog od osnivača ovog kluba Mirze Bašića.

Kako sam kaže zbog stvari koji su se dogodile za vrijeme  utakmice,  kojima nije mjesto na terenu izvinio se protivnicima. Međutim tu priči nije bio kraj, ponajbolji pojedinac ovog kluba zaprijetio je odlaskom iz kluba, ukoliko ove stvari nastave da se dešavaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti