Ovaj čovjek nije normalan: Ricardinho postigao gol karijere

Kakav čarobnjak

Ovaj čovjek nije normalan: Ricardinho postigao gol karijere

E. Čaušević

Ricardinho je sigurno jedan od najboljih futsalera u historiji ovog sporta, a svojim nevjerovatnim potezima još uvijek ostavlja sve bez teksta.

Portugalac je prethodnih godina izvodio čarolije na futsalskim utakmicama, no čini se da u njegovim nogama ima još magije koju nismo vidjeli. Svaki put kada pomislite da je uradio sve što je mogao i da smo sve vidjeli on nas demantuje.

Ricardinho je i ovih dana u centru pažnje zbog nevjerovatnog gola koji je postigao u meču svog Movistar Intera i Levantea. On je dobio loptu iz auta od saigrača, a onda je samo lagano "potkopao" loptu i prebacio protivničkog igrača i golmana.

Top Komentari

qweem
golcina nema sta ali imao je puno boljih
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi