Pobjedom nad Splitom HFC Zrinjski proslavio deseti rođendan
Najtrofejniji hrvatski futsal klub FC Split uveličao je 10-ti rođendan HFC Zrinjski.

Želja za deseti rođendan kluba - naslov prvaka BiH

Pobjedom nad Splitom HFC Zrinjski proslavio deseti rođendan

Prijateljskom utakmicom s najtrofejnijim hrvatskim futsal klubom FC Spltom HFC Zrinjski je proslavio desetu obljetnicu osnivanja kluba.

Mostarski klub je s 4:3 slavio protiv aktualnih viceprvaka Hrvatske, a proslava rođendana nastavljena je večerom za uglednike iz sportskog, političkog, gospodarskog, kulturnog i društvenog života u jednom mostarskom svadbenom salonu. 

Zrinjski je protiv Splita poveo već nakon dvije minute igre kada je pogodio Josip Bošković. Na otvaranju nastavka Darko Raguž je povisio na 2:0. Nedugo zatim Alen Marić postiže prvi pogodak za goste. No, mladi Ivan Sušac svojim pogotkom vraća Mostarcima dva gola prednosti.

U posljednjih pet minuta Split je uvođenjem vratara-igrača pokušao doći do povoljnog rezultata. Josip Bošković je presjekom jedno dodavanje gostiju i pogodio praznu mrežu za vodstvo Zrinjskog 4:1.

Gosti se nisu predavali, te su golovima Alena Marića i Ante Ćorluke minutu prije kraja stigli do 4:3. Ipak, Zrinjski je sačuvao pobjedu i na najbolji način najavio nastavak sezone u Premijer ligi BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije