"Protiv Zrinjskog očekujemo pobjedu"

Bajgorić optimista

"Protiv Zrinjskog očekujemo pobjedu"

Samir Mlaćo

Futsaleri Mostar Starog Grada Staklorada spremni su za gradski derbi protiv Zrinjskog, koji se igra danas u 18 sati u dvorani Midhat Hujdur - Hujka.

Futsaleri Mostar Starog Grada Staklorada spremni su za gradski derbi protiv Zrinjskog, koji se igra danas u 18 sati u dvorani Midhat Hujdur - Hujka. Aktuelni prvak BiH dobio je veliko pojačanje u stručnom štabu i u narednom periodu u klubu će raditi Ivan Božović, jedan od najcjenjenijih futsal stručnjaka u Evropi.

"To je za nas veliko pojačanje. Sigurno da ćemo u stručnom štabu sa njim dobiti dodatni kvalitet. Kada je u pitanju igrački kadar, otišao je Lazarević, kojeg će sigurno na najbolji način zamijeniti Raguž. Za nastavak prvenstva mnogo nam znači oporavak nekoliko bitnih igrača. Nakon utakmice sa Zrinjskim, u kojoj očekujemo pobjedu, ali i veliku podršku sa tribina, slijedi reprezentativna pauza i imat ćemo dvije sedmice da se još bolje uigramo. Futsal reprezentaciji Bosne i Hercegovine na čelu sa selektorom Ivom Krezom želimo puno sreće u kvalifikacijama za Euro 2022 i vjerujemo da će u Zenici biti uspješniji od Švicarske, Kipra i Gibraltara", kaže Amel Bajgorić, predsjednik Mostar Starog Grada Staklorada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi