Salines na mišiće savladao Beli Anđeo
Salines teškom mukom izborio pobjedu

Jarčevi upisali novu pobjedu

Salines na mišiće savladao Beli Anđeo

E. Dindić, foto: E. Dindić

U okviru 10. kola Premijer lige BiH u futsalu svoj susret u Mejdanu odigrali su Salines i Beli Anđeo iz Brčkog. Na kraju slavili su domaći futsaleri rezultatom 6:3(2:1). 

Odlično su krenuli gosti iz Brčkog te u 5. minuti preko Dragiše Komarčevića dolaze u vodstvo. Nije se dugo čekalo na odgovor Salinesa, dvije minute kasnije Armin Selimović poravnava rezultat. Domaći futsaleri poslije poravnanja krenuli su na sve i ništa što im se isplatilo u 12. minuti kada Maid Ramić pogađa za vodstvo od 2:1. Ujedno to je bio rezultat prvog poluvremena.

Tek što se krenulo sa centra gosti iz Brčkog pogađaju za novo poravnanje, a strijelac ponovo sjajni Dragiša Komarčević. U 28. minuti Mirko Marinković dovodi Salines u novo vodstvo, da bi dvije minute kasnije Davor Arnautović poravnano rezultat.

Poslije toga viđena je velika borba u kojoj su se bolje snašao domaći tim. Golovima Denisa Isanovića, te Mirka Marinkovića koji je svoju sjajnu partiju zaokružio hat-trickom, Jarčevi upisuju vrijednu pobjedu rezultatom 6:3.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi