Salines u sjajnoj utakmici nanio prvi poraz Mostaru

Odlična predstava u Mejdanu

Salines u sjajnoj utakmici nanio prvi poraz Mostaru

E. Dindić

Danas je odigrana zaostala utakmica 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Salinesa i Mostara SG. Bila je to fantastična utakmica u kojoj su na kraju domaći slavili rezultatom 5:3 (2:0). 

Poveli su domaći u 11.minuti pogodio je Deni Imširović. I u nastavku domaći su zaigrali mnogo angažiranije te udvostručili su prednost u 19. minutia strijelac je bio Mirko Marinković. Na poluvrijeme otišlo se pri prednošću domaćeg tima od 2:0.

Igrala se 25.minuta kada je Admir Čorhodžić sjajno pogodio za 3:0. Krenuli su gosti poslije toga u igru sa viškom što im se isplatilo dvije minute kasnije kada je sjajno pogodio Anel Radmilović za 3:1. Poslije pogotka gosti su krenuli na sve ili ništa, što su domaći znalački iskoristili te preko Imširovića i Beganovića poveli sa 5:1, što je na kraju bila nedostižna prednost za gostujući sastav.

Do kraja utakmice golovima Vesića u dva navrata uspjeli su da smanje rezultat na 5:3, ali više od toga jednostavno nije moglo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi