Seljak slavio protiv Zrinjskog

Kvalitetan meč u Livnu

Seljak slavio protiv Zrinjskog

Večeras je HFC Zrinjski uvjerljivo poražen na gostovanju kod Seljaka iz Livna (5:2).  Mostarska momčad nije najbolje ušla u utakmicu. Rani pogodak Vukoje u 4. minuti poremetio je  igru i plan Zrinjskog.

Nakon toga Seljak je nastavio s dominacijom pa je golovima Ivkovića(2) Krište na kraju poluvremena vodio s 4:0. Zrinjski je također imao svoje dobre prilike u prvih 20 minuta, ali ne i dovoljno koncentracije u realizaciji.

U nastavku utakmice Mostarci su imali par obećavajućih situacija za golove, ali oni su opet izostali. S druge strane za Livnjake je novi gol zabio Semren. Do kraja utakmice Plemići su samo malo uspjeli ublažiti poraz. Prvo je pogodak nakon lijepe akcije zabio Sarić, dok je konačnih 5:2 postavio Sesar.

HFC Zrinjski u srijedu u okviru Kupa dočekuje ekipu MNK Centra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi