Stanislav Galić: Čestitke Brotnju na sezoni ali mi smo ipak daleko najbolji tim u državi!

Sjajni vratar Mostaraca za SportSport.ba

Stanislav Galić: Čestitke Brotnju na sezoni ali mi smo ipak daleko najbolji tim u državi!

Večeras su futsaleri Mostar SG Staklorada u svojoj dvorani USRC Midhat Hujdur Hujka obranili naslov najbolje futsal momčadi u Bosni i Hercegovini. Jedan od kreatora ovog uspjeha je i korpulentni vratar Stanislav Galić koji je i večeras bio teško rješiva enigma za igrače Brotnja.

"Vidjelo se večeras da smo i mi i Brotnjo u ovaj susret ušli umorni" - otpočeo je Galić izjavu za SportSport.ba i dodao: - "Na poluvremenu smo se dogovorili da u nastavak susreta uđemo što otvorenije i što prije odemo na dva razlike u čemo smo na sreću i uspjeli".

"Što se tiče Brotnja čestitao bih im na sjajnoj sezoni, pokazali su veliku borbenost i zajedništvo i sve to skupa ih je odvelo u finale u kojem su nam dostojno parirali, ali ipak smo mi daleko najbolji tim u državi i vjerujem da ćemo to još dugo, dugo i ostati" - rekao je sjajni vratar Mostaraca za SportSport.ba nakon nove titule prvaka Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi