Šunjić: Želimo na veliko takmičenje

Futsal reprezentativac Bosne i Hercegovine

Šunjić: Želimo na veliko takmičenje

Posljednji rezultati koje su ostvarili futsal reprezentativci Bosne i Hercegovine za svaku su pohvalu, te nagovještaj da će budućnost selekcije koju sa klupe predvodi selektor Boro Matan biti mnogo bolja u odnosu na minule godine.

Jedan od naših najmlađih reprezentativaca je Mostarac Marin Šunjić.

"U posljednje vrijeme ostvarili smo nekoliko zapaženih rezultata i napravili dobru uvertiru pred kvalifikacioni turnir koji će se od 27. do 30. marta igrati u Slovačkoj", kaže Šunjić.

Pobjednik grupe u kojoj se nalaze Azerbejdžan, Slovačka, Norveška i naša selekcija direktno će se plasirati na završnicu u Belgiji, dok će drugoplasirana selekcija igrati doigravanje.

"Stručni štab već je prikupio određene podatke o našim protivnicima. Želja nam je ostvariti plasman na završnu smotru, po prvi put od nezavisnosti Bosne i Hercegovine. Sigurno je težak zadatak ispred nas, ali uz malo sreće možemo do konačnog cilja", najavio je Šunjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.