Tomičić: Čeka nas zahtjevna utakmica
Plemići u posljednjoj utakmici u 2018.godini gostuju kod Kaskade.

Nikola Tomičić pred gostovanje HFC Zrinjskog u Gračanici

Tomičić: Čeka nas zahtjevna utakmica

Futsaleri HFC Zrinjskog će u devetom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsalu gostovati u Gračanici gdje će ih dočekati MNK Kaskada. Tom prilikom Nikola Tomičić proslavljeni hrvatski hakler koji je trenutno na klupi Plemića najavio je posljednji susret PL u 2018.godini.

"Jako teška i zahtjevna utkamica nas čeka. Kaskada je staro ima BH futsala i na svom terenu su iznimno opasni. U ekipi imaju odlične i iskusne igrače, posebno Milanovića koji je fantastičan igrač. Velika snaga im je i publika koja svaki puta napuni dvoranu bez obzira na protivnika. No, mi smo Zrinjski i u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Dobro smo se pripremili za utakmicu i nadam se kako ćemo uspjeti doći do bodova". - rekao je trener HFC Zrinjskog pred gostovanje u Gračanici.

HFC Zrinjski je trenutno drugplasirana momčad na ljestvici samo bod iza gradskog rivala MNK Mostar SG koji će također igrati u gostima protiv MNK Seljak iz Livna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije