Treće poluvrijeme meča u Goraždu: Gosti napadnuti poslije meča, posla bilo i za policiju

Gosti se zahvalili Admiru Raščiću

Treće poluvrijeme meča u Goraždu: Gosti napadnuti poslije meča, posla bilo i za policiju

S. Mlaćo
Teme:

U okviru 5. kola Prve futsal lige FBiH u Goraždu su sinoć snage odmjerili Drina i Lilium. Završilo je 5:5, te je publika mogla uživati u sjajnom meču.

Gosti su nakon meča bili zadovoljni bodom, ali i razočarani ponašanjem pojedinih domaćih navijača, te trenera domaće ekipe Mirze Čehaje.

"U pravoj futsal poslastici punoj preokreta naši momci osvojili vrijedan bod. Domaćini bod mogu zahvaliti prije svih svojim fantastičnim navijačima koji su ispunili dvoranu skoro do posljednjeg mjesta i bili im podrška tokom cijele utakmice. A bubnjari su dali poseban štimung cijeloj predstavi. Njihovu predstavu ne želimo umanjiti komentarima o manjoj grupi onih tzv. navijača koji su sa trenerom Mirzom Čehajom verbalno i fizički napali naše igrače ispred dvorane po završetku utakmice. Stoga molimo i vas da nas slijedite u tome i da to prepustimo nadležnim organima Policijske Uprave Goražde koji su ionako bili na visini zadatka! Još jednom iskrene pohvale za domaću publiku!

Iako su naši igrači bili pomalo zbunjeni što utakmicu sude goraždanske sudije ipak moramo pohvaliti i njih i iskazati naše zadovoljstvo njihovom predstavom. Rekli bismo, nije lahko dijeliti pravdu u svojoj mahali, stoga još jednom pohvale i njima!", stoji na stranici FC Lilium.

Ističu da se zatim fizički napad na njihovu ekspediciju desio ispred dvorane.

"Fizički napad na našu ekipu ispred dvorane u Goraždu. Prve kavgadžije Marina i Čehaja. Veliki respekt za Admira Raščića i izvjesnog majora Samira. Trenutno u policiji dio naše ekspedicije daje izjave o nemilom događaju", stoji na stranici FC Lilium.

Zanimljivo da su pravdu na ovom meču dijelile sudije iz Goražda, grada domaćeg tima. Bili su to Nermina Gabela i Haris Zec, dok je delegat bio Ahmedin Mršo, također iz Goražda.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Dres MNK Drina inače nose poznata imena sa bh. terena kao što su Nejir Ćulov, Amer Drljević, Jasmin Šuntić, Idriz Džafić, Admir Raščić... Gore navedeni Mirza Čehaja inače je sudija na Prvoj ligi FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi